NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Tučný čtvrtek

Rok se s rokem sešel a váš nejoblíbenější svátek jídla je zase tu!

Tučným čtvrtkem vrcholí masopust, a jak říkají staré povídačky, v tento den byste si měli nacpat břicha. Čeká nás totiž půst až do Velikonoc, a proto je třeba mít zásoby. My vám k tomu 20. února rádi pomůžeme!

Letos slavíme Tučný čtvrtek i s kamarády mimo Prahu. Každá z restaurací si připravila něco navíc – někde nabídnou tučný předkrm nebo dezert jako pozornost podniku, jinde dvojité porce jídla nebo vám dají nášup.

Kde si můžete pořádně naložit?

🍕 Amano – pizza gourmet s trhaným vepřovým bokem a nakládanými hořčičnými semínky (1 + 1 zdarma); bezedná luštěninová polévka k degustačnímu menu
🍖 Brasileiro Slovanský dům – škvarky s limetou a domácí klobása jako předkrm
🍖 Brasileiro U Zelené žáby – škvarky s limetou jako předkrm a grilovaný bůček s křenem v rámci churrasca
🥓 BIG SMOKERS – plátek uzeného přeštického bůčku (od 17 hodin na účet podniku pod heslem „tučňák“)
🍤 Bruxx – bezedné slávky se špekem a salsicciou
🍖 Café Savoy – pomalu pečený vepřový bok; smažený řízek z krkovice se salátem z bílého zelí a šťouchanými brambory; velké větrníky
🍰 Cukrárna Myšák – 1,5x větší větrníky a buchtičky se šodó
🍰 Cukrář Skála – kremrole (1 + 1 zdarma při konzumaci v podniku)
🍔 DISH fine burger bistro – šlehané uzené sádlo s chipotle jako předkrm (pozornost podniku ke každému hlavnímu chodu)
🍫 Eska – čokoláda s chlebem a škvarky (pozornost podniku ke každému účtu)
🥩 Kantýna – chleby se škvarkovou pomazánkou a se sádlem (pozornost podniku po celý den)
🍖 Kuchyň – bůčková pomazánka jako předkrm (pozornost podniku)
🍲 La Bottega Bistroteka – bezedný fazolový krém s tyrolským špekem, salámem picante a vepřovou salsicciou
🍲 La Bottega Gastronomica – bezedný krém z polenty se šalvějí a škvarky z larda, pražená dýňová semínka
🍝 La Bottega Linka – Lasagne alla Bolognese (1 + 1 zdarma)
🍝 La Bottega Tusarova – Tagliolini aglio olio e peperoncino (1 + 1 zdarma)
🥫 Lasagneria – Lasagna di Carnevale
🍖 Lokálydvojité porce masa nebo nášup u vybraných jídel:
🍖 Dlouhááá – pečený vepřový bok s kapustovým zelím a bramborovým chlebem
🍖 Hamburk – ovarová polévka; pečená vepřová plec po selsku (obědy); ovarový talíř s čerstvým křenem, hořčicí a vejmrdou (večeře); vdolky s povidly a tvarohem
🍖 Korunní – přeštická klobása; steak z vepřové krkovice s hořčičnou omáčkou; holandský sekaný řízek; pečený jitrnicový prejt
🍖 Nad Stromovkou – škvarková pomazánka; nadívaný vepřový bůček, červené zelí, špekový knedlík (obědy); ovarové koleno s vejmrdou a hořčicí (večeře); vdolky s povidly a tvarohem
🍖 Pod Divadlem – pečené vepřové se šťouchaným bramborem a křenem
🍖 U Bílé kuželky – záhorák z vepřového bůčku; řízek z krkovičky
🍖 U Caipla – talián, klobása, ovarové koleno; vařený hovězí krk, pečený bůček se špenátem (obědy); žebra na pivě, steak z krkovice s hořčičnou omáčkou (večeře); žemlovka s jablky a tvarohem
🍖 U Zavadilů – moravský vrabec
🍖 Momoichi Bistro – asijský pečený bůček jako předkrm (pozornost podniku ke každému hlavnímu chodu)
🥓 Mr. HotDog – Pork Belly Slider + malé pivo na účet podniku
🍖 Naše maso – chleby s huspeninou, se sádlem a s naším tučňákem (pozornost podniku po celý den)
🍝 Pasta Fresca – spaghetti alla carbonara (dvojitá porce) + bruschetti se špekem a rajčaty jako amuse bouche
🍖 Pastacaffé – trhaná hovězí žebra s kysaným zelím a bramborovými škubánky (dvojitá porce masa)
🍖 Pizza Nuova – hovězí salsiccia s peperonatou; vepřová salsiccia s pečenou kapustou a chilli (v rámci degustace Neapol i Kampánie); dušená vepřová líčka s toskánskou omáčkou a bramborovým pyré
🍖 Potrefená Husa Hybernská – ovarové koleno s hořčicí, křenem, okurkami a chlebem + pivo Staropramen (pozornost podniku)
🍜 Ramen BRNO – chicharon s uzenou paprikou a zázvorem, škvarky s togarashi (pozornost podniku)
🍜 Sia Restaurant – bezedný košík s knedlíčky Shaomai
🍞 Sisters – chlebíček roastbeef (1 + 1 zdarma při konzumaci v podniku)
🍮 The Eatery – „pribináček“ (pozornost podniku k hlavnímu chodu při rezervaci předem pod heslem „tučňák 2020“)
🍖 Thir a Výčep (Tábor) – jitrnice s křimickým zelím a šťouchaným bramborem
🍖 Vinohradský parlament – bramborový knedlík plněný vepřovým jelitem, krémová slaninová omáčka, list fermentovaného zelí a pražené kroupy (1 + 1 zdarma)

Udělejte si místo a přijďte!