NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat.
Naše hosty spojuje chuť po zážitcích a jejich sdílení. Nášupy se konají po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

 

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář. Je určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem kulinářských akcí je seznámit stálé hosty s podniky Ambiente z jiné strany, poděkovat za jejich věrnost a nabídnout jim nevšední zážitky v jejich oblíbených restauracích.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?
Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Prostřeno v Grils

Prostřeno v Grils

Zástupce šéfkuchařky Tomáš Janíček a jeho parta uspořádali první kulinářskou akci v bistru Grils, které se tak na tři dny proměnilo v restauraci se servírovaným menu.

Co na něm bylo?

Játrová paštika, hruška, chléb

Krém z grilované cibule, kuřecí srdíčko, crème fraîche

Variace z našeho kuřete, houbová nádivka, grilovaná dýně, silná kuřecí šťáva

Bramborové šišky, smažená strouhanka, švestky