NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Kulinář Tomáše Valkoviče a Jiřího Horáka

Tomáš Valkovič a Jiří Horák

Meloun na způsob sashimi, halušky s pikantním salámem nduja nebo dezert z kachny. Koncem července se v rámci Kulináře servírovala šestichodová večeře – a pozoruhodná souhra chutí v režii šéfkuchařů Jirky Horáka a Tomáše Valkoviče. Hodovalo se přímo v kuchyni!

Zaměřili jsme se na nevšední kombinace surovin, které se na talíři běžně nepotkají a dovedou překvapit. Netradičně jsme pojali i nápoje. Rozlévat se bude hlavně nealko, jako je campari se šťávou z kimchi nebo březová míza Euforie. Pozoruhodný bude i servis – hosty usadíme v kuchyni, aby se nám mohli dívat pod ruce a odnesli si domů i něco víc než zážitek z jídla,“ popisuje Jiří Horák, který pro vás spolu s Tomášem Valkovičem celou večeři připraví.

Meloun, okurka, ponzu

Cuketa, hovězí špek, rajčatová voda

Knackebrot, droždí, kedlubna

Halušky, nduja, ovčí sýr

Zelí, křenová omáčka, ančovička

Perlivé ovoce, čokoláda, kachna

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Kulinář Vin de Marie

Vzpomínáme

Fat Thursday