NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Čestr v Kantýně

Nášup: Čestr v Kantýně

Na první výročí od zavření Čestru jsme se zavřeli do kuchyně – v Kantýně – a na chvíli jsme vrátili čas.

2 dny, 4 naše a vaše nejoblíbenější jídla a nejmilejší vzpomínky.

Velká plec pečená ve vakuu s máslem z černých lanýžů, perigordská omáčka, mléčná bramborová kaše, dukátové buchtičky s rumovou pěnou. A křupavé hranolky jako překvapení!

S láskou vzpomínáme!