NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat.
Naše hosty spojuje chuť po zážitcích a jejich sdílení. Nášupy se konají po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

 

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář. Je určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem kulinářských akcí je seznámit stálé hosty s podniky Ambiente z jiné strany, poděkovat za jejich věrnost a nabídnout jim nevšední zážitky v jejich oblíbených restauracích.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?
Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Čestr v Kantýně

Nášup: Čestr v Kantýně

Na první výročí od zavření Čestru jsme se zavřeli do kuchyně – v Kantýně – a na chvíli jsme vrátili čas.

2 dny, 4 naše a vaše nejoblíbenější jídla a nejmilejší vzpomínky.

Velká plec pečená ve vakuu s máslem z černých lanýžů, perigordská omáčka, mléčná bramborová kaše, dukátové buchtičky s rumovou pěnou. A křupavé hranolky jako překvapení!

S láskou vzpomínáme!