NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Kulinář Martina Maliny

Martina Maliny

V Brně proběhl historicky první Kulinář, kde se představil nový šéfkuchař Lokálu U Caipla Martin Malina.

Pro členy kulinářského klubu sestavil čtyřchodové menu plné sezonních surovin:

Vaječná tlačenka s uzeným masem
Chřestová polévka
Vepřová panenka sous-vide, bramborové pyré
Škubánky s tvarohovou sedlinou