NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Pivo a smažák

Nášup: Pivo a smažák

To nejznámější z Lokálů jsme na dva dny přesunuli na zahrádku VNITROBLOCKu.

Pivo, jak ho znáte, a smažák, jak ho neznáte!

Za výčep se postavil mistr světa v čepování piva Lukáš Svoboda a sládek Adam Matuška. Kreativní šéfkuchaři Ambiente podávali smažák z Lokálu v housce – legendu dělanou na přepuštěném másle lebedící si v čerstvém pečivu.