NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Nášup Tomáše Valkoviče

Nášup Tomáše Valkoviče

Street food nálož na Stalinu!

Poprvé se pod kyvadlem představil Tomáš Valkovič, sous-chef z Esky, a ze svého stánku vydával nadýchané bao buns s vepřovým bůčkem a hranolkami s čedarovou omáčkou.

Kdo je Tomáš Valkovič?

V Esce pracuje od jejího otevření – a netrvalo dlouho, než se stal zástupcem šéfkuchaře. Předtím žil v Bratislavě a v Banské Bystřici, kde se mu s kamarády povedlo přetvořit starou palačinkárnu na vyhlášené family bistro. Jinak se věnuje hlavně svým dětem a i ve volném čase rád vaří. Na Refresheru měl vlastní pořad Fast Good – samozřejmě, že o vaření.

Nášup Tomáše Valkoviče byl prvním ze série, ve které se představí kuchaři Ambiente.