NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Den řezníků

Nášup: Den řezníků

Po více než 700 letech jsme oživili Den řezníků.

Myslíme si, že není náhoda, že v roce 1310 kousek od Našeho masa pomohli řezníci prosekat cestu do Prahy králi Janu Lucemburskému. A už vůbec není náhodou, že se ona osudná brána jmenovala brána sv. Františka.

Místo hlav se ve dvoře Bokovky sekaly řeznické pochoutky:

tlačenka, jitrnice, vinné klobásy
ovarová polévka přímo z kotle
špekáčky, taliáni
tatarák
klobásy z grilu
párky v rohlíku

Vše servírovali naši řezníci v čele s Františkem Kšánou a k zábavě i poslechu zahrál harmonikář Jiří Kozina.