NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Kulinář U Kalendů

Daniel Dvořák

V září naservíroval kuchař Daniel Dvořák z restaurace U Kalendů zemité menu inspirované jeho romskými kořeny.

Mačanka
zelí, houby, vývar, chléb
Goja
střevo, brambory
Pišot
brambory, králík, zelenina
Bobalky
brambory, máslo, zmrzlina
Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Kulinář Vin de Marie

Vzpomínáme

Fat Thursday