NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Kulinář Jiřího Horáka a Tomáše Valkoviče

Jiří Horák a Tomáč Valkovič

Kreativní šéfkuchaři Ambiente Jirka Horák a Tomáš Valkovič vytvořili netypické šestichodové menu – přehlídku surovin, které jsou mylně považovány za příliš všední.

„Tahle večeře mě baví! Má totiž jasné hranice, ať už jde o téma, nebo o podmínky – v Bokovce máme k dispozici jen malý gril z Esky. Takové zadání nutí kuchaře být kreativní, ale zároveň nevymýšlet ,hlouposti‘ a soustředit se na podstatu jednotlivých surovin,“ vypráví šéfkuchař Jirka Horák o Kulináři.

RAJČE
libeček, rybíz, fenykl

KAPUSTA
jikry, křen, zelí

BRAMBORA
šneci, žloutek, sušené maso

PASTIŇÁK
houby, mirabelky, jehličí

KMÍN
tvaroh, lichořeřišnice

JABLKO
šťavel, bezinka