NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Kulinář Marka Janoucha

Marek Janouch

Kachny, kachny, kachny… a taky husy!

Marek Janouch sestavil menu plné opeřenců pro členy věrnostního programu. A pod čím se stoly na Hradě prohýbaly?

 

Paštika z husích jater s malinovou marmeládou a řeřichou

Trhaná husa s pyré z červeného zelí na naší housce

Husí játra “Foie gras” s dýní a redukcí z portského vína

Uzené kachní prso s citronovou marmeládou a pomerančem

Husí kaldoun s našimi nudlemi

Konfitovaná husí játra s pečeným jablkem

Pečená husa a kachna s dušeným červeným a bílým zelím

Bramborové lokše, houskové a chlupaté knedlíky

Hruška na červeném víně se žloutkovým krémem a ořechovou drobenkou

 

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Kulinář Vin de Marie

Vzpomínáme

Fat Thursday