NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Kulinář Františka Skopce

Františka Skopce

Šéfkuchař Café Savoy František Skopec si na svého Kulináře připravil recepty, které mohl uvařit a podávat úplně jinak a lépe, než jak jsou lidé zvyklí. Jeho tříchodové menu protíná tradice rakousko-uherské kuchyně, regionálnost a hory, kam rád utíká pro inspiraci:

cmunda po kaplicku

králičí roláda s bylinkami, tarhoňou, angreštem a hráškem

borůvky s vanilkovou zmrzlinou