Nášup: V jednom ohni
V Brasileiru Slovanský dům a U Radnice jsme spojili síly a připravili pro vás nevšední zážitek daleko za ruchem velkoměsta.
To, co umíme nejlíp – a ještě o kus víc, jsme na jedno odpoledne, večer i ráno přesunuli do volné přírody na statku v Souticích.
Tam jsme pod širým nebem rozdělali oheň a všechny suroviny jsme připravili jen a jen na něm. Bez jakékoli elektřiny – tou jsme si jen posvítíli. K přípravě menu jsme použili 12 různých jihoamerických technik a hosté Nášupu ochutnali 12 druhů masa, ryb a mořských plodů. Mezi nimi například maso pečené šest hodin v zemi, dřevem zauzený tatarák nebo rybu v solné krustě.
![](https://imgproxy.mangoweb.org/d5zpEJnhMGUbzPO56i2pAhLZbbwNSVtuz2mkRfr7s80/fit/1600/1600/no/1/aHR0cHM6Ly9zMy5ldS1jZW50cmFsLTEuYW1hem9uYXdzLmNvbS91cGxvYWRzLm1hbmdvd2ViLm9yZy9uYXN1cC1iZXRhL3VwbG9hZHMvMjAyMy8wMi90dWNueS1jdHZydGVrLmpwZw.jpg)
Fat Thursday
![](https://imgproxy.mangoweb.org/VXmP7MpZMhiEzMmCYyMYGXG_Y5J94BFguCqLR4PuOLg/fit/1600/1600/no/1/aHR0cHM6Ly9zMy5ldS1jZW50cmFsLTEuYW1hem9uYXdzLmNvbS91cGxvYWRzLm1hbmdvd2ViLm9yZy9uYXN1cC1iZXRhL3VwbG9hZHMvMjAyMy8xMC92aW4tZGUtbWFyaWUuanBn.jpg)
Kulinář Vin de Marie
![](https://imgproxy.mangoweb.org/KhFjTn5mdMuDH4VYtzUJ9OlG-65R8cDGRyW5sx4SkLw/fit/1600/1600/no/1/aHR0cHM6Ly9zMy5ldS1jZW50cmFsLTEuYW1hem9uYXdzLmNvbS91cGxvYWRzLm1hbmdvd2ViLm9yZy9uYXN1cC1iZXRhL3VwbG9hZHMvMjAyNC8wMS9idWNlay11emF2YWRpbHUtZnItMS1vZi0xLmpwZw.jpg)