NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

V jednom ohni

Nášup: V jednom ohni

V Brasileiru Slovanský dům a U Radnice jsme spojili síly a připravili pro vás nevšední zážitek daleko za ruchem velkoměsta.

To, co umíme nejlíp – a ještě o kus víc, jsme na jedno odpoledne, večer i ráno přesunuli do volné přírody na statku v Souticích.

Tam jsme pod širým nebem rozdělali oheň a všechny suroviny jsme připravili jen a jen na něm. Bez jakékoli elektřiny – tou jsme si jen posvítíli. K přípravě menu jsme použili 12 různých jihoamerických technik a hosté Nášupu ochutnali 12 druhů masa, ryb a mořských plodů. Mezi nimi například maso pečené šest hodin v zemi, dřevem zauzený tatarák nebo rybu v solné krustě.

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Kulinář Vin de Marie

Vzpomínáme

Fat Thursday