NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Rybí Kulinář ve Štanglu

Rybí Kulinář ve Štanglu

Tým šéfkuchaře Martina Štangla pro nejvěrnější hosty tentokrát sestavil jedinečné šestichodové menu plné čerstvých úlovků z nedaleké Chabrybárny, se kterou spolupracují už několik let. Každý chod propojil rozmanité sladkovodní ryby se surovinami, které mají k vodě blízko. Kulinář se konal ve středu 28. a ve čtvrtek 29. února.

 

Jeseter v shiokoji, salátová řepa, mirin, potočnice

Anduja ze sumce, kobliha, černý kořen, miso

Játra ze sumce, kapusta, špek, garum

Kapří bolognese, rajčatová esence, špalda, mateřídouška

Grilovaný candát, vodnice, ptačinec, droždí

Rum Baba, topinambur, bezinka, slaný karamel

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Kulinář Vin de Marie

Vzpomínáme

Fat Thursday