NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Počátky

Nášup: Počátky

Na první Nášup v novém roce jsme pozvali kuchaře z táborského Thiru, kteří pro vás společně s kuchaři Esky připravili šestichodovou večeři:

Zimní zelenina, kombucha, vermut
Utopia, Terezie Pet – Nat 2018

Šneci, bramborový kompot, podmáslí, řeřišnice
Anderts, Zweigelt Tausend ML 2018

Polévka Klachl z vepřových nožiček
Métaphore Brewing, Rosé 2017

Zauzený sumec, topinambur, houby, lískové ořechy
Ondra Kopička, Bar Picva 2017

Přeštík v cideru, celer, jablka, pórek
Utopia, Uršula 2018

Zasušená jablka, kadidlo, vanilka, jehličí
Landcraft, Superpommeau 2016

Šlo o oslavu lokálních surovin, ale taky lidí, kteří za nimi stojí. Oslavu jejich řemesla, udržitelného hospodaření a vynalézavosti.