NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Tapas v Bokovce

Tapas v Bokovce

Sdílení zážitků s přáteli. Kvůli tomu jsme pozvali naše věrné hosty na dvorek Bokovky. Z dobrot, které tu najdete běžně na lístku, vytvořili naši kreativní šéfkuchaři Španělskem inspirované tapas, a sommelierka Míša Fousková k nim vybrala ta správná vína:

Sardinka, brioška, petržel, citron
Les Roques Roussanne 2015, Domaine J. M. Boillot

Chleba z Esky, slanina, pažitka
Morange 2015, Milijan Jelic

Kozí sýr Saint Maure, lesní ovoce, bazalka
Rosé Bočky 2015, J. Stávek

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Kulinář Vin de Marie

Vzpomínáme

Fat Thursday