NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Kulinář Martina Čáslavky a Tomáše Vlčka

Martin Čáslavka a Tomáš Vlček

Tři chody, tři druhy zvěřiny. A dezert k tomu! Prvního Kulináře v roce 2022 si vzali do kuchařské parády Martin Čáslavka a Tomáš Vlček. Na jakých receptech ukázali charakter divočiny?

„Při sestavování večeře jsme se shodli na tom, že chceme vsadit na jednoduchost a jistotu. Oba jsme vyučení kuchaři a vyrůstali jsme na české kuchyni… Zůstali jsme věrní tradici, a to včetně klasické úpravy surovin. V kuchyni se držíme receptury a poměrů, musíme rozumět postupům a ptát se „proč“, ale v důsledku spoléháme na vlastní zkušenost a chutě. Postav vedle sebe dva profíky, dej jim recept a tytéž ingredience, a uvidíš sama. Výsledná jídla nikdy nebudou stejná.“ říká v rozhovoru o Kulináři Martin Čáslavka.

Amuse bouche
Šlehaný tvaroh, vlašské ořechy

Předkrm
Srnčí rillettes, náš chléb

Polévka
Zvěřinové consommé

Hlavní jídlo
Kančí hřbet, šípková omáčka, špekový knedlík

Dezert
Švestkový koláč

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Kulinář Vin de Marie

Vzpomínáme

Fat Thursday