NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Kulinář Jiřího Matějky

Jiřího Matějky

Mladý šéfcukrář Jiří Matějka z restaurace Eska je velký milovník umění i pečení. Své dvě lásky se rozhodl spojit v cukrařině a naši věrní hosté měli možnost vůbec poprvé ochutnat jeho degustační menu složené pouze ze sladkých chodů:

Růže, becherovka, ostružiny
Tibi limonáda

Pohanka, švestky, spálený karamel
Buronfosse Varron Savagnin 2015, Francie

Žitný kvas, jablka, rozinky
Vinná kombucha

Huspenina, hroznové víno
Utopia Cider