NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Kulinář Tomáše Valkoviče a Jiřího Horáka

Tomáš Valkovič a Jiří Horák

Meloun na způsob sashimi, halušky s pikantním salámem nduja nebo dezert z kachny. Koncem července se v rámci Kulináře servírovala šestichodová večeře – a pozoruhodná souhra chutí v režii šéfkuchařů Jirky Horáka a Tomáše Valkoviče. Hodovalo se přímo v kuchyni!

Zaměřili jsme se na nevšední kombinace surovin, které se na talíři běžně nepotkají a dovedou překvapit. Netradičně jsme pojali i nápoje. Rozlévat se bude hlavně nealko, jako je campari se šťávou z kimchi nebo březová míza Euforie. Pozoruhodný bude i servis – hosty usadíme v kuchyni, aby se nám mohli dívat pod ruce a odnesli si domů i něco víc než zážitek z jídla,“ popisuje Jiří Horák, který pro vás spolu s Tomášem Valkovičem celou večeři připraví.

Meloun, okurka, ponzu

Cuketa, hovězí špek, rajčatová voda

Knackebrot, droždí, kedlubna

Halušky, nduja, ovčí sýr

Zelí, křenová omáčka, ančovička

Perlivé ovoce, čokoláda, kachna