NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Autentikfest v Bokovce

Nášup: Autentikfest v Bokovce

Rok se s rokem sešel a na dvorku Bokovky jsme opět přivítali sedm vinařů z Moravy, které spojuje jedno: autentická naturální vína. Každý z nich přivezl do Prahy to nejlepší ze svého sklepa.

Kdo je členem vinařského spolku Autentista Moravia Magna?

Ota Ševčík z Bořetic
Petr Koráb z Boleradic
Richard Stávek z Němčiček
Tomáš Čačík z Kobylí
Zdeněk Vykoukal z Hostěrádek-Rešova
Petra Brédová z Bořetic
Dlúhé Grefty z Mutěnic

Kromě vína jsme čepovali pivo od Pivovaru Matuška a o jídlo se postaralo karlínské bistro Grils, konkrétně kuchař Jirka Horák, který připravil sendviče s trhaným grilovaným kuřetem. Sladkou tečkou byly moravské frgály od pekařky Maškrtnice.