NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Kulinář Karla Doležala

Karla Doležala

Karel Doležal z Café Savoy vybral typické lokální suroviny ze svého rodného Olomoucka a postavil na nich čtyřchodové menu, u kterého měl na paměti, aby hosty z kulinářského klubu zasytil i potěšil zároveň:

bramborový košíček, cibulové pyré, Bystročické zelí

šneci z Holice

slepice na paprice

čokoládová pěna a řepa