NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Nejsladší neděle
u Cukráře Skály

Nášup: Nejsladší neděle u Cukráře Skály

Šéfcukráři Lukáš Skála a Lukáš Pohl dali opět hlavy a ruce dohromady, aby pro všechny milovníky sladkého připravili druhou nejsladší neděli. Tentokrát se společně představili ve Šporkovském paláci u Cukráře Skály, kde dělali dobré jméno klasické české cukrařině, která stojí na poctivé ruční práci a nešizených surovinách.

Šéfcukrář Lukáš Skála
Lukáš Skála, po kterém je cukrárna pojmenována, patří mezi absolutní špičku české cukrařiny. Má za sebou mnoho úspěchů v mezinárodních soutěžích, včetně zlaté medaile z cukrářské olympiády v Erfurtu. Působil v pražském hotelu Intercontinental, poslední dva roky pak v belgické restauraci Bruxx.

Šéfcukrář Lukáš Pohl
Cukrář z východních Čech byl u zrodu restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise, šéfoval cukrářům v Café Savoy a vedl restauraci Bohemian Spirit v Českém domě v New Yorku. Po sedmiletém působení v USA se loni v létě vrátil do Prahy a stal se šéfcukrářem Myšáka.

Těšíme se

Večeře
u Winternitzů