NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Sdílená večeře v Esce

Sdílená večeře v Esce

V kalendářích se hlásí doba masopustu, a to znamená i čas pořádně tučných jídel. Martin Štangl a Tomáš Valkovič z Esky proto připravili zimní menu, po kterém hostům z kulinářského klubu jen tak nevyhládlo:

Sezónní tatarák, česnek, topinky
Ztučnělá kachní játra, loupák, zavařeniny
Knedlíčky z vodnice, hovězí vývar, kapusta
Pečené sele, moravské lokše, zimní zelenina
Koblížky, mléčný džem, jablka

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Kulinář Vin de Marie

Vzpomínáme

Fat Thursday