NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat.
Naše hosty spojuje chuť po zážitcích a jejich sdílení. Nášupy se konají po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

 

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář. Je určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem kulinářských akcí je seznámit stálé hosty s podniky Ambiente z jiné strany, poděkovat za jejich věrnost a nabídnout jim nevšední zážitky v jejich oblíbených restauracích.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?
Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Sdílená večeře v Esce

Sdílená večeře v Esce

V kalendářích se hlásí doba masopustu, a to znamená i čas pořádně tučných jídel. Martin Štangl a Tomáš Valkovič z Esky proto připravili zimní menu, po kterém hostům z kulinářského klubu jen tak nevyhládlo:

Sezónní tatarák, česnek, topinky

Ztučnělá kachní játra, loupák, zavařeniny

Knedlíčky z vodnice, hovězí vývar, kapusta

Pečené sele, moravské lokše, zimní zelenina

Koblížky, mléčný džem, jablka