Erika Cehlára
Erik Cehlár z Esky připravil menu, které hosty z kulinářského klubu přenesl do dalekého Japonska. Přestože se svými recepty držel jejich tradice, uvařil je jen z českých surovin:
Nigiri sushi (kroupy, pstruh od pana Kalendy)
Katsu Sando (řízek, okurky, majonéza)
Kushiage (smažený špíz z pečeného celeru a sýra, tamari omáčka)
Suitopoteto (bramborové knedlíčky)
![](https://imgproxy.mangoweb.org/d5zpEJnhMGUbzPO56i2pAhLZbbwNSVtuz2mkRfr7s80/fit/1600/1600/no/1/aHR0cHM6Ly9zMy5ldS1jZW50cmFsLTEuYW1hem9uYXdzLmNvbS91cGxvYWRzLm1hbmdvd2ViLm9yZy9uYXN1cC1iZXRhL3VwbG9hZHMvMjAyMy8wMi90dWNueS1jdHZydGVrLmpwZw.jpg)
Fat Thursday
![](https://imgproxy.mangoweb.org/VXmP7MpZMhiEzMmCYyMYGXG_Y5J94BFguCqLR4PuOLg/fit/1600/1600/no/1/aHR0cHM6Ly9zMy5ldS1jZW50cmFsLTEuYW1hem9uYXdzLmNvbS91cGxvYWRzLm1hbmdvd2ViLm9yZy9uYXN1cC1iZXRhL3VwbG9hZHMvMjAyMy8xMC92aW4tZGUtbWFyaWUuanBn.jpg)
Kulinář Vin de Marie
![](https://imgproxy.mangoweb.org/KhFjTn5mdMuDH4VYtzUJ9OlG-65R8cDGRyW5sx4SkLw/fit/1600/1600/no/1/aHR0cHM6Ly9zMy5ldS1jZW50cmFsLTEuYW1hem9uYXdzLmNvbS91cGxvYWRzLm1hbmdvd2ViLm9yZy9uYXN1cC1iZXRhL3VwbG9hZHMvMjAyNC8wMS9idWNlay11emF2YWRpbHUtZnItMS1vZi0xLmpwZw.jpg)