NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Kulinář Erika Cehlára

Erika Cehlára

Erik Cehlár z Esky připravil menu, které hosty z kulinářského klubu přenesl do dalekého Japonska. Přestože se svými recepty držel jejich tradice, uvařil je jen z českých surovin:

Nigiri sushi (kroupy, pstruh od pana Kalendy)

Katsu Sando (řízek, okurky, majonéza)

Kushiage (smažený špíz z pečeného celeru a sýra, tamari omáčka)

Suitopoteto (bramborové knedlíčky)