NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Kulinář Kateřiny Jakusové

Kateřiny Jakusové

Kulinářské akce jsme svěřili do rukou talentů, kteří mají chuť podělit se o své nápady. Hostům z kulinářského klubu jsme představili první z nich – Kateřinu Jakusovou, zástupkyni šéfkuchaře z Esky.

Kateřina je mladá a neklidná v tom nejlepším slova smyslu. Ve dvaceti letech se spontánně odstěhovala do Berlína a s kamarády si tam otevřela bistro, loni odjela čerpat zkušenosti do vyhlášené kodaňské restaurace Noma.

Na Kulináře si připravila vegetariánské jarní menu:

Jarní závitky, nádivka, tempura
Kopřivová polévka
Farmářský salát
Chřest s pučálkou a vejcem
Pirohy, grilované kačenky
Perlivé švestky, lískový oříšek

Co Kateřinu inspirovalo, si přečtěte v rozhovoru na blogu Jídlo a radost.