NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Tučný čtvrtek

Nášup: Tučný čtvrtek

Tučným čtvrtkem vrcholí masopust, a jak říkají staré povídačky, v tento den byste si měli nacpat břicha do sytosti. Čeká nás totiž půst až do Velikonoc a je třeba mít zásoby.

Letos se k oslavám tohoto tučného svátku připojilo přes 30 restaurací napříč nejen pražskou gastronomickou scénou.

V podnicích Ambiente, La Collezione, Together a v bistrech Momoichi, The Eatery či Mr. HotDog se po celý den podávala tučná jídla, jejichž porce rozhodně nebyly malé, ba naopak mnohdy až nekonečné.