NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat.
Naše hosty spojuje chuť po zážitcích a jejich sdílení. Nášupy se konají po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

 

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář. Je určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem kulinářských akcí je seznámit stálé hosty s podniky Ambiente z jiné strany, poděkovat za jejich věrnost a nabídnout jim nevšední zážitky v jejich oblíbených restauracích.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?
Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Tučný čtvrtek

Nášup: Tučný čtvrtek

Tučným čtvrtkem vrcholí masopust, a jak říkají staré povídačky, v tento den byste si měli nacpat břicha do sytosti. Čeká nás totiž půst až do Velikonoc a je třeba mít zásoby.

Letos se k oslavám tohoto tučného svátku připojilo přes 30 restaurací napříč nejen pražskou gastronomickou scénou.

V podnicích Ambiente, La Collezione, Together a v bistrech Momoichi, The Eatery či Mr. HotDog se po celý den podávala tučná jídla, jejichž porce rozhodně nebyly malé, ba naopak mnohdy až nekonečné.