NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Tučný čtvrtek

Nášup: Tučný čtvrtek

Rok se s rokem sešel a váš nejoblíbenější svátek jídla je zase tu!

Do oslav Tučného čtvrtka, kterým začíná vrchol masopustu, se každý rok zapojuje více podniků. Letos jsme ke společným oslavám vyzvali přes 40 restaurací z Prahy, Brna, Plzně a Tábora. Každá z nich nabídla hostům v duchu tradice Tučného čtvrtka něco navíc.

V podnicích AmbienteLa CollezioneTogether a v bistrech MomoichiThe Eatery, Mr. HotDog, Big Smokers či táborském Thiru a Výčepu se po celý den podávala tučná jídla, jejichž porce rozhodně nebyly malé. Čeká nás totiž půst až do Velikonoc a je třeba mít zásoby.