NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Kulinář Serhii Oseredka

Serhii Oseredka

Serhii pochází z Ukrajiny a svým rodištěm se inspiroval při vymýšlení pětichodové večeře, na které hosté z kulinářského klubu ochutnali tradiční jídla z jeho domoviny v netradiční podobě.

„Zachoval jsem autentickou chuť, ale některé suroviny jsou upravené. Například v šubě jsem nahradil vařenou řepu za řepový chips a místo vejce udělal žloutkovou emulzi. Mojí tetě by se to asi nelíbilo, ale pro mě je na prvním místě chuť a estetika,“ prozradil Serhii:

Cholodec
huspenina, kohout, křen, pražené dýňové semínko, kyselá cibule

Boršč
hovězí, řepa, brambor, fazole, zelí, mrkev, cibule, zakysaná smetana

Šuba
sleď, řepa, žloutková emulze, cibule, brambor, majonéza, mrkev, sýrový chips

Holubec
závitek, vepřové, hovězí, zelí, rýže, smetana, fermentovaná rajčata

Vareniky
taštičky, višně, tvaroh, máslo, višňová omáčka

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Kulinář Vin de Marie

Vzpomínáme

Fat Thursday