NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Tučný čtvrtek

Ještě tučnější Tučný čtvrtek!

Ani letos vás na Tučný čtvrtek 24. února nenecháme o hladu. Jak totiž říkají staré povídačky, v tento den byste si měli nacpat břicha, abyste se vydrželi postit až do Velikonoc.

Letos slavíme Tučný čtvrtek v rekordním počtu i s kamarády mimo Prahu. Každá z restaurací si připravila něco navíc – někde dostanete tučný předkrm nebo dezert jako pozornost podniku, jinde pořádné porce jídla nebo speciální tučnou nabídku.

Kde si můžete pořádně naložit?

🍝 Amano
🍖 Brasileiro Slovanský dům
🍖 Brasileiro U Zelené žáby
🥓 BIG SMOKERS
🍔 Bufet 
🍖 Café Savoy
🥐 Café Synagoga
🍦 Crème de la Crème (všechny pobočky)
🥩 Čestr
🍰 Cukrárna Myšák
🍔 DISH Belgická
🍳 Eggo Truck Brno 
🍞 Eska
🍔 FTFCK smash burgers Bělohorská
🥩 Kantýna
🍖 Klika Kitchen & Coffee
☕️ klub Ambiente
🍗 Kro Bistro & Bar
🥐 Kro Coffee & Bakery
🍖 Kro Kitchen
🍖 Kuchyň
🍲 La Bottega Bistroteka
🍝 La Bottega di Finestra
🍲 La Bottega Gastronomica
🍝 La Bottega Linka
🥐 La Forme bakery & café
🍖 Lokál Dlouhááá
🍖 Lokál Hamburk
🍖 Lokál Korunní
🍖 Lokál Nad Stromovkou
🍖 Lokál Pod Divadlem
🍖 Lokál U Bílé kuželky
🍖 Lokál U Caipla
🍖 Lokál U Jiráta
🍖 Lokál U Zavadilů
🥓 Mr. HotDog
🥩 Naše maso
🍝 Pasta Fresca
🍝 Pastacaffé
🍕 Pizza Nuova
🍺 Pult 
🍜 Ramen Brno
🥘 Sůl a Řepa
🍺 Výčep (Tábor)
🥘 U Kalendů
🍖 Zájezdní hostinec U Jiskrů

Sledujte naši Facebookovou událost a stránky jednotlivých podniků, kde se budou jednotlivé speciality postupně odhalovat.

Kdo si s námi letos povolí opasky?

Už se na vás těšíme.