Nášup: Večeře s farmáři
Restaurace Eska je tu už 3 roky a k této příležitosti jsme uspořádali narozeninovou večeři, kde slavili všichni dohromady – kuchaři, farmáři, dodavatelé i hosté.
Osmichodové degustační menu sestavil šéfkuchař Martin Štangl se svým týmem pouze ze surovin od osvědčených farmářů:
Řepa a mák
Chleba a játra
Listí a vejce
Candát a mochyně
Celer a houby
Jehně a bylinky
Jelen a černý bez
Med a mléko
![](https://imgproxy.mangoweb.org/d5zpEJnhMGUbzPO56i2pAhLZbbwNSVtuz2mkRfr7s80/fit/1600/1600/no/1/aHR0cHM6Ly9zMy5ldS1jZW50cmFsLTEuYW1hem9uYXdzLmNvbS91cGxvYWRzLm1hbmdvd2ViLm9yZy9uYXN1cC1iZXRhL3VwbG9hZHMvMjAyMy8wMi90dWNueS1jdHZydGVrLmpwZw.jpg)
Fat Thursday
![](https://imgproxy.mangoweb.org/VXmP7MpZMhiEzMmCYyMYGXG_Y5J94BFguCqLR4PuOLg/fit/1600/1600/no/1/aHR0cHM6Ly9zMy5ldS1jZW50cmFsLTEuYW1hem9uYXdzLmNvbS91cGxvYWRzLm1hbmdvd2ViLm9yZy9uYXN1cC1iZXRhL3VwbG9hZHMvMjAyMy8xMC92aW4tZGUtbWFyaWUuanBn.jpg)
Kulinář Vin de Marie
![](https://imgproxy.mangoweb.org/KhFjTn5mdMuDH4VYtzUJ9OlG-65R8cDGRyW5sx4SkLw/fit/1600/1600/no/1/aHR0cHM6Ly9zMy5ldS1jZW50cmFsLTEuYW1hem9uYXdzLmNvbS91cGxvYWRzLm1hbmdvd2ViLm9yZy9uYXN1cC1iZXRhL3VwbG9hZHMvMjAyNC8wMS9idWNlay11emF2YWRpbHUtZnItMS1vZi0xLmpwZw.jpg)