NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat.
Naše hosty spojuje chuť po zážitcích a jejich sdílení. Nášupy se konají po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

 

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář. Je určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem kulinářských akcí je seznámit stálé hosty s podniky Ambiente z jiné strany, poděkovat za jejich věrnost a nabídnout jim nevšední zážitky v jejich oblíbených restauracích.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?
Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Aperitivo v Pastacaffé

Aperitivo v Pastacaffé

Šéfkuchař Jirka Bergman se inspiroval v Itálii a hosty z kulinářského klubu pozval do Pastacaffé Vězeňská na tvz. aperitivo – menu složené z malých chuťovek, které si nejlépe vychutnáte společně s přáteli nad sklenkou dobrého vína:

Profiterole – sýr
Kroketa – kečup
Hřib – ančovička
Pinot Bianco Cora, DOC Alto Adige, Colterenzio

Chléb – špek
Pastrami srdce – pepř
Makrela – rajče
Dolcetto d’Alba, DOC, Cordero di Montezemolo

Panna cotta – rakytník
Sandwich – zmrzlina
Káva