NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Peeter Pihel Fäviken

Nášup: Peeter Pihel Fäviken

Do Esky jsme u příležitosti jejích prvních narozenin pozvali Peetera Pihela – zástupce šéfkuchaře restaurace Fäviken (dvě michelinské hvězdy a 41. místo v žebříčku San Pellegrino). Ten pro vás sestavil a s naším týmem uvařil sedmichodové severské menu.

Kdo je Peeter Pihel?

Nejznámější kuchař v Estonsku, kde se narodil – vyhrál tam titul Kuchař roku, čtyři roky měl vlastní pořad o vaření.

Pak se z pozice kuchařské celebrity a šéfkuchaře rozhodl jít dělat řadového kuchaře do švédského Fävikenu. Pozval si ho sám šéfkuchař Magnus Nilsson – a za několik měsíců se Peeter stal sous-chefem.

Vidět jste ho mohli i v pořadech Mind of a Chef a Chef’s Table.