NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Den řezníků

Nášup: Den řezníků

Oslava všech, kteří se zasloužili o rozvoj řeznického řemesla.

Na dvorku Bokovky hosté ochutnali to nejlepší z podniků, kde to s masem opravdu umí a přistupují k němu s náležitou úctou.

O hladu je nenechali:

🦴 Kantýna – pastrami sendvič & trhaný přeštík v housce
🔪 MASOLOGY.cz – teplé uzené & klobásky
🥩 Maso Klouda – corned beef bagel
🍖 Naše maso – sekaná & ovar
🥓 Řeznictví Branická – dršťková polévka & jaternice

–––––

V roce 1310 kousek od Našeho masa pomohli řezníci prosekat cestu do Prahy králi Janu Lucemburskému. Ten jim za to věnoval do svého znaku českého lva.