NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Fiesta v Osadě

Nášup: Fiesta v Osadě

Kuchaři Jirka, Anička a Kateřina z karlínské restaurace Eska rozjeli na druhém břehu Vltavy pořádnou fiestu.

Na dvorku holešovické Osady servírovali celé odpoledne lokšové quesadillas se škvarky, kysaným zelím a jalapeňos.

Místní barmani v čele s Ondřejem Štöklem k nim namíchali mexické drinky s tequilovým základem – malinovou margaritu a palomu.